2016. március 20., vasárnap

Őrület

camel toe (tevepata) amikor a lányoknak bevág a nadrág ott elől és úgy néz ki mint a tevének a patája






thigh gap (combrés) össze nem érő combok, amikor az illető combjai még vigyázzállásban sem érnek össze 






box gap A thigh gap-pal szemben összeér a comb, viszont a bugyi alatt van egy hosszúkás háromszög




bikini bridge (bikinihíd) csípő felett feszülő bugyival hergelik a lányokat, lényege, hogy a minél jobban kiálló csípőcsontokat összekötő bugyi minél nagyobb rést hagyjon a hasunk és a bikini között







thighbrows (combszemöldök)

dimplesgrübedli (bájgödör) Ilyen orcán megjelenő kis gödröcskéje nincs mindenkinek, de akinek van, az szereti és büszke rá, mert szép. És valószínűleg ismeri is a kifejezést, ellentéteben azokkal, akik nem és ezért úgy néznek a társaságban grübedlizőkre, mint a hülyére. "Arczgödör, vagy arcz-gödör az arcon, különösen a pofák izmain, leginkább mosolygáskor kialakuló gödröcske, melyet a szépség jegyének tartanak". (A Czuczor-Fogarasi féle meghatározás)








back dimples - Vénusz- (férfiak esetében Apolló-) gödrök

Még a nyelvészethez tartozik, hogy a jelenséget „back dimples” (illetve dimples of Venus vagy butt dimples) néven illeti az angol nyelv. A derék és csípő között elhelyezkedő két kis bemélyedést nem véletlenül nevezték el a szerelem istennőjéről, Vénuszról. A Vénusz- (férfiak esetében Apolló-) gödröket ugyanis a legtöbben valóban vonzónak és szexinek tartják. De hogyan került oda ez a két kis gödröcske, és szolgálja-e bárhogyan az egészségünket?

 A Vénusz-gödröket a genetikának köszönhetik, akik rendelkeznek vele. A gödröcskéket ugyanis nem befolyásolja az edzés vagy a diéta, ugyanakkor az általános egészség és a jó keringés jelei. Azok az emberek, akiknek alacsonyabb a testzsír-százalékuk, hajlamosabbak rá, hogy birtokolják ezt az erotikus attribútumot.

Sőt, állítólag a Vénusz-gödrök tulajdonosai az orgazmust is könnyebben átélhetik (a medencetájéki jó keringésnek hála). Szóval, ha téged is megáldott Vénusz- vagy Apolló-gödrökkel a sors, méltán lehetsz hálás értük!

















A One Finger Challenge (egyujjas kihívás) vagy éppen lényege az, hogy a meztelen, szelfiző nők egy tükör elé állnak, majd az egyik ujjukat úgy tartják a mobiljuk elé, hogy az pont kitakarja a lényeget.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése