2015. április 21., kedd

Sony DSEE HX

A DSEE a Digital Sound Enhancement Engine (digitális hangminőség-javítás) rövidítése, mely egy, a Sony által önállóan kifejlesztett magas tartományú kompenzációs és finomhang-helyreállítási technológia.



Hallja a különbséget?

Zene, ahogy annak szólnia kell

A Sony DSEE HX™ technológiája élettel tölti meg a zenét feljavítva a tömörített fájlokat közel a nagy felbontású hangminőség szintjére. Az eredeti felvételek apró részleteinek visszaállításával képes megidézni akár egy élő koncert hangulatát is.


A nagy felbontású hang
Mintha csak a hangstúdióban lenne

A nagy felbontású hang az analóg jelet a CD-lemezeknél nagyobb frekvenciájú és pontosságú digitális jellé alakítja. A nagy felbontású hang sebessége elérheti a 24 bit/96 Hz sebességet, ezáltal képes visszaadni a zene legapróbb részleteit is.


Állítsa helyre tömörített fájljait

A digitális hangzásjavító eszköz (Digital Sound Enhancement Engine, DSEE) annyira feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat (MP3, ACC, ATRAC és WMA), hogy azok minősége meghaladja a CD-minőséget.






Ha a DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) funkció [Auto] (Automatikus) lehetőségre van beállítva (gyári alapbeállítás), akkor a HDD AUDIO PLAYER természetes hangot és széles hangterjedelmet kínál azáltal, hogy helyreállítja a tömörített hangforrások által alkalmazott tömörítés miatt könnyen elvesző nagyfrekvenciás jeleket és a finom, elhalkuló hangokat, illetve a veszteség nélküli tömörítést alkalmazó PCM hangforrásokban történő kvantálás során könnyen elvesző elhalkuló hangokat.

A bal oldali ábra a DSEE funkció használata nélkül, a jobb oldal ábra a DSEE funkció használatával kapott hangokat mutatja be.



Kiknek lehet jó választás valamelyik Sony Hi-Res Audio-termék?

Azoknak, akik esküsznek rá, hogy a hagyományos, analóg lemezjátszón pörgő vinyl-lemezeknél semmi sem szól jobban, de nem akarják vagy nem tudják a figyelmükre érdemes összes kiadványt bakeliten is birtokolni.

Azoknak, akik sok időt fektettek mp3-gyűjteményük felépítésébe és sok időt fordítanak a lementett albumok hallgatására is, miközben egyáltalán nincsenek kibékülve a tömörített fájlok hangminőségével.

Azoknak, akik korántsem biztonságos számítógép-merevlemezek és korántsem csinos külső memóriák helyett szívesebben tárolnák valamennyi hanganyagukat egyetlen kompakt méretű, ám nagy kapacitású berendezésen, ami ráadásul jól is mutat.

Azoknak, akik hordozható zenelejátszójuk teljesítményével szemben ugyanolyan szigorú követelményeket támasztanak, mint az otthon vagy az irodában használt zenegépükével.

Azoknak, akik minden zenéjüket minden pillanatban minden audioeszközükön elérhetőnek akarják tudni, házon kívül és házon belül, sőt vezeték nélkül akár minden helyiségben, többekkel megosztva is.

Azoknak, akik racionális kompromisszumot keresnek a nem ritkán milliós értékű, utolérhetetlen minőségű high end-eszközök és a megfelelően árazott, viszont nem túl jól szóló hifi-cuccok között.

Azoknak, akik számára érték, ha a felvételeken tényleg azt hallják viszont, amit az alkotók létrehoztak, és úgy hallják viszont, ahogyan azt az előadók a stúdióban rögzítették.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése